cantika putri

 
Selengkapnya Tentang Aku...
Tips&TrikAmanda
chatting yuk???
Join LiveConnector Chatting
Other things
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus.
Other things
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis ligula lorem, consequat eget, tristique nec, auctor quis, purus. Vivamus ut sem. Fusce aliquam nunc vitae purus.
tentang aku
Jumat, 26 September 2008







http://cantikaamanda.blogspot.com/
cantikaputri923@gmail.com

cantikaputri923@gmail.com

cantikaputri923@gmail.com


Artikel : Cinta
Cinta itu seperti kupu-kupu. Tambah dikejar, tambah lari. Tapi kalau dibiarkan terbang, dia akan datang disaat kamu tidak mengharapkannya. Cinta dapat membuatmu bahagia tapi sering juga bikin sedih, tapi cinta baru berharga kalau diberikan kepada seseorang yang menghargainya. Jadi jangan terburu-buru dan pilih yang terbaik.

Cinta bukan bagaimana menjadi pasangan yang "sempurna" bagi seseorang. Tapi bagaimana menemukan seseorang yang dapat membantumu menjadi dirimu sendiri.

Jangan pernah bilang "I love you" kalau kamu tidak perduli. Jangan pernah membicarakan perasaan yang tidak pernah ada. Jangan pernah menyentuh hidup seseorang kalau hal itu akan menghancurkan hatinya. Jangan pernah menatap matanya kalau semua yang kamu lakukan hanya berbohong.

Hal paling kejam yang seseorang lakukan kepada orang lain adalah membiarkannya jatuh cinta, sementara kamu tidak berniat untuk menangkapnya...

Cinta bukan "Ini salah kamu", tapi "Ma'afkan aku". Bukan "Kamu dimana sih?", tapi "Aku disini". Bukan "Gimana sih kamu?", tapi "Aku ngerti kok". Bukan "Coba kamu gak kayak gini", tapi "Aku cinta kamu seperti kamu apa adanya".

Kompatibilitas yang paling benar bukan diukur berdasarkan berapa lama kalian sudah bersama maupun berapa sering kalian bersama, tapi apakah selama kalian bersama, kalian selalu saling mengisi satu sama lain dan saling membuat hidup yang berkualitas.

Kesedihan dan kerinduan hanya terasa selama yang kamu inginkan dan menyayat sedalam yang kamu ijinkan. Yang berat bukan bagaimana caranya menanggulangi kesedihan dan kerinduan itu, tapi bagaimana belajar darinya.

Caranya jatuh cinta: jatuh tapi jangan terhuyung-huyung, konsisten tapi jangan memaksa, berbagi dan jangan bersikap tidak adil, mengerti dan cobalah untuk tidak banyak menuntut, sedih tapi jangan pernah simpan kesedihan itu.

Memang sakit melihat orang yang kamu cintai sedang berbahagia dengan orang lain tapi lebih sakit lagi kalau orang yang kamu cintai itu tidak berbahagia bersama kamu.

Cinta akan menyakitkan ketika kamu berpisah dengan seseorang lebih menyakitkan apabila kamu dilupakan oleh kekasihMu, tapi cinta akan lebih menyakitkan lagi apabila seseorang yang kamu sayangi tidak tahu apa yang sesungguhnya kamu rasakan.

Yang paling menyedihkan dalam hidup adalah menemukan seseorang dan jatuh cinta, hanya untuk menemukan bahwa dia bukan untuk kamu dan kamu sudah menghabiskan banyak waktu untuk orang yang tidak pernah menghargainya. Kalau dia tidak "worth it" sekarang, dia tidak akan pernah "worth it" setahun lagi ataupun 10 tahun lagi. Biarkan dia pergi... .

http://ini-ulie.blogspot.com/-2007/01/artikel-cinta.html









Your Checklist To Search Engine Optimisation Reports
by: Derek Rogers





The most important online marketing strategies that can help you be successful with optimizing your business on the web include building a plan, blogging, an email list, press releases, and much more. Be sure to have these items on your checklist and you will have an excellent and productive website for your business.

The first and most important strategy for optimizing your search engine for your website is to create a plan for your site and your business. You should determine all of the most important things. What are your goals for accomplishments with your site and who is your audience going to be? That is, what types of people do you believe will be interested in your products and what people do you believe you need to target that will continue to come back for more. You need to make a decision how you are going to make your website better than others, how it will stand out from the rest and grab the attention. All of these answers to these questions should be the base of your web plan to optimizing your website and they should be at the top of your checklist.

The next thing that you need to do for optimization of your website is to create a marketing plan that will work and get the word out about your business and your site. This includes writing press releases and getting them out to every contact that you have in the media. You should also post the press releases online to every place that will allow you to. In addition to writing press releases for your website, you should write extensive articles about your website, your company, your products, and more. These articles should contain important keywords that will take people back to your site. You should also include your website and company information in all of the articles including contact information if people have questions.

Creating a blog should also be on your checklist for total optimization. This is the one way you can have the keywords that you need for your site to be pulled up in search engines and remain at the top. You should start relevant conversations, add posts, and useful data to your blog and keep people coming back for more. If you are talking about a subject that is important to people they will discuss issues with you, in return, adding more keywords to your site. You should also get on other blogs across the Internet and talk about your website and your products in other blogs. This is good advertising for you also.

You should build a mailing list for optimizing your site. This can be done by determining who your audience is. Your email list may be created over time as people enter in their information and if they request to be on the list. It is important to respond to requests through email and to let the people that do come back know that you care about them as a customer. The best thing about email is that it is free and extremely helpful for your business.

Another way you can optimize your site is by offering incentives to people who visit your site. You can offer free stuff, discounts, and more. People often search the web just for free items and by doing this you are generating more traffic to your website.

There are many points you should add to your checklist when you are concerned about optimizing your website on the Internet for your business.





posted by seseorang @ 12.50  
0 Comments:
Poskan Komentar
<< Home
 
About Me

Name: seseorang
Home:
About Me:
See my complete profile
Previous Post
Archives
Links
Powered by

BLOGGER

© 2006 cantika putri .Blogspot Template by Isnaini Dot Com